cover-contact-page cover-contact-page

Livrarea comenzilor SUA - RO

APROXIMATIV 9-10 ZILE

Majoritatea comenzilor plasate in magazinele online din America ajung in depozitul nostru intern din Romania in aproximativ 9-10 zile de la plasarea comenzii. Timpul de livrare poate fi variat in functie de rapiditatea procesarii si expedierii comenzii a magazinului, precum si de modalitatea de transport aleasa pentru livrarea interna in SUA.

Livrare pe teritoriul SUA

In mod normal, timpul de livrare garantat de majoritatea magazinelor online din SUA variaza intre 1-5 zile lucratoare.

In perioada sarbatorilor sau in perioada de reduceri in SUA, majoritatea comenzilor sufera intarzieri. Daca te-ai hotarat asupra unor produse si vrei sa stii perioada de livrare pe teritoriul SUA, poti consulta rubrica de Shipping din magazinul ales.

Livrare SUA-RO

Din depozitul nostru extern din SUA, toate comenzile sunt expediate catre Romania cel putin o data pe saptamana si ajung in depozitul intern in aproximativ 5-6 zile.

Livrarea Iasi, RO

Odata ajunse in Romania, comenzile se vor livra prin curier rapid in orice localitate. Clientii din Iasi pot ridica personal comenzile din sediul nostru.

Daca vrei sa afli un cost total estimativ bazat pe valoarea comenzii si greutatea acesteia, poti accesa Calculatorul Nostru.